Maxfiylik siyosati
Axborot
Maxfiylik siyosati
Maxfiylik bayonnomasi
 
so'nggi yangilangan Iyun 26, 2019
 
 
 
Ushbu maxfiylik eslatmasi uchun Morsun texnologiyasi ("kompaniya," "we," "us," yoki "bizning"), qanday qilib va ​​nima uchun to'plashimiz, saqlashimiz, foydalanishimiz va/yoki baham ko'rishimiz mumkinligini tasvirlaydi ("jarayon") xizmatlarimizdan foydalanganingizda ma'lumotlaringiz ("xizmatlar"), masalan, siz:
  • Bizning veb-saytimizga tashrif buyuring at http://www.morsunled.com, yoki ushbu maxfiylik eslatmasi bilan bog'langan har qanday veb-sayt
  • Biz bilan bog'liq boshqa usullar, jumladan, har qanday savdo, marketing yoki tadbirlarda ishtirok eting
Savollaringiz yoki tashvishlaringizmi? Ushbu maxfiylik eslatmasini o'qish sizning shaxsiy huquqlaringiz va tanlovlaringizni tushunishingizga yordam beradi. Agar siz bizning siyosatimiz va amaliyotlarimizga rozi bo'lmasangiz, iltimos, Xizmatlarimizdan foydalanmang. Agar sizda hali ham savollaringiz yoki tashvishlaringiz bo'lsa, iltimos biz bilan bog'laning morsun@morsunled.com.
 
 
ASOSIY NOKTALARNING XULOSASI
 
Ushbu xulosa bizning shaxsiy daxlsizlik bildirishnomamizdagi asosiy fikrlarni taqdim etadi, biroq siz har bir asosiy nuqtadan keyingi havolani bosish yoki izlayotgan boʻlimni topish uchun quyidagi mundarijamizdan foydalanib, ushbu mavzularning har biri haqida batafsil maʼlumot olishingiz mumkin. Siz ham bosishingiz mumkin Bu yerga to'g'ridan-to'g'ri tarkibimizga o'ting.
 
Biz qanday shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlaymiz? Xizmatlarimizga tashrif buyurganingizda, foydalanayotganingizda yoki navigatsiya qilganingizda, qanday munosabatda bo'lishingizga qarab biz shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashimiz mumkin Morsun texnologiyasi va Xizmatlar, siz tanlagan tanlovlar va siz foydalanadigan mahsulotlar va xususiyatlar. bosing Bu yerga Qo'shimcha ma'lumot olish uchun.
 
Biz har qanday nozik shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlaymizmi? Biz maxfiy shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlamaymiz.
 
Biz uchinchi shaxslardan ma'lumot olamizmi? Biz uchinchi shaxslardan hech qanday ma'lumot olmaymiz.
 
Sizning ma'lumotlaringizni qanday qayta ishlaymiz? Xizmatlarimizni taqdim etish, takomillashtirish va boshqarish, siz bilan muloqot qilish, xavfsizlik va firibgarlikning oldini olish hamda qonunlarga rioya qilish uchun maʼlumotlaringizni qayta ishlaymiz. Biz sizning roziligingiz bilan ma'lumotlaringizni boshqa maqsadlarda ham qayta ishlashimiz mumkin. Biz sizning ma'lumotlaringizni faqat qonuniy asosli sabablarga ko'ra qayta ishlaymiz. bosing Bu yerga Qo'shimcha ma'lumot olish uchun.
 
Qanday vaziyatlarda va qaysi bilan tomonlar shaxsiy ma'lumotlarni baham ko'ramizmi? Biz ma'lumotni muayyan vaziyatlarda va aniq ma'lumotlar bilan baham ko'rishimiz mumkin uchinchi shaxslar. bosing Bu yerga Qo'shimcha ma'lumot olish uchun.
 
Sizning ma'lumotlaringizni qanday qilib xavfsiz saqlaymiz? Bizda ... bor tashkiliy va shaxsiy ma'lumotlaringizni himoya qilish uchun mavjud texnik jarayonlar va protseduralar. Biroq, internet orqali hech qanday elektron uzatish yoki axborotni saqlash texnologiyasi 100% xavfsiz bo'lishi kafolatlanmaydi, shuning uchun biz xakerlar, kiberjinoyatchilar yoki boshqalarni va'da qila olmaymiz yoki kafolatlay olmaymiz. ruxsatsiz uchinchi shaxslar bizning xavfsizligimizni mag'lub eta olmaydi va ma'lumotlaringizni noto'g'ri to'plash, kirish, o'g'irlash yoki o'zgartirishga qodir emas. bosing Bu yerga Qo'shimcha ma'lumot olish uchun.
 
Sizning huquqlaringiz qanday? Geografik joylashuvingizga qarab, amaldagi maxfiylik qonuni sizning shaxsiy ma'lumotlaringizga nisbatan muayyan huquqlarga ega ekanligingizni anglatishi mumkin. bosing Bu yerga Qo'shimcha ma'lumot olish uchun.
 
Huquqlaringizni qanday amalga oshirasiz? Huquqlaringizni amalga oshirishning eng oson yo'li mavjud bo'lgan ma'lumotlar sub'ekti so'rov formasini to'ldirishdir Bu yerga, yoki biz bilan bog'lanish orqali. Biz har qanday so'rov bo'yicha amaldagi ma'lumotlarni himoya qilish qonunlariga muvofiq ko'rib chiqamiz va harakat qilamiz.
 
Nima haqida ko'proq bilishni xohlaysiz Morsun texnologiyasi biz to'playdigan har qanday ma'lumot bilan bog'liqmi? bosing Bu yerga xabarnomani to'liq ko'rib chiqish.
 
 
MUNDARIJA
 
 
1. Qanday ma'lumot to'playmiz?
 
Siz bizga oshkor qiladigan shaxsiy ma'lumotlar
 
Qisqasi: Siz bizga taqdim etgan shaxsiy ma'lumotlarni to'playmiz.
 
Siz o'zingiz xohlagan holda bizga beradigan shaxsiy ma'lumotlarni to'playmiz Xizmatlar bo'yicha tadbirlarda qatnashganingizda yoki biz bilan bog'langanda biz yoki mahsulot va xizmatlarimiz haqida ma'lumot olishga qiziqish bildiring.
 
Siz taqdim etgan shaxsiy ma'lumotlar. Biz to'playdigan shaxsiy ma'lumotlar biz bilan va Xizmatlar bilan o'zaro munosabatlaringiz kontekstiga, siz tanlagan tanlovingizga hamda siz foydalanadigan mahsulot va xususiyatlarga bog'liq. Biz to'playdigan shaxsiy ma'lumotlar quyidagilarni o'z ichiga olishi mumkin:
  • nomlari
  • elektron pochta manzillari
  • telefon raqamlari
Nozik ma'lumotlar. Biz maxfiy ma'lumotlarni qayta ishlamaymiz.
 
Bizga taqdim etgan barcha shaxsiy ma'lumotlar haqiqiy, to'liq va to'g'ri bo'lishi kerak va siz bunday shaxsiy ma'lumotlarga kiritilgan har qanday o'zgarishlar haqida bizga xabar berishingiz kerak.
 
2. MA'LUMOTLARINGIZNI QANDAY QAYTA QAYTALAYMIZ?
 
Qisqasi: Xizmatlarimizni taqdim etish, takomillashtirish va boshqarish, siz bilan muloqot qilish, xavfsizlik va firibgarlikning oldini olish hamda qonunlarga rioya qilish uchun maʼlumotlaringizni qayta ishlaymiz. Biz sizning roziligingiz bilan ma'lumotlaringizni boshqa maqsadlarda ham qayta ishlashimiz mumkin.
 
Xizmatlarimiz bilan qanday munosabatda bo'lishingizga qarab, biz shaxsiy ma'lumotlaringizni turli sabablarga ko'ra qayta ishlaymiz, jumladan:
  • Foydalanuvchilarning so'rovlariga javob berish / foydalanuvchilarga qo'llab-quvvatlashni taklif qilish. Biz sizning so'rovlaringizga javob berish va so'ralgan xizmat bilan yuzaga kelishi mumkin bo'lgan muammolarni hal qilish uchun ma'lumotlaringizni qayta ishlashimiz mumkin.

  • Shaxsning hayotiy manfaatlarini saqlash yoki himoya qilish. Biz sizning ma'lumotlaringizni shaxsning hayotiy manfaatlarini saqlab qolish yoki himoya qilish, masalan, zararni oldini olish uchun qayta ishlashimiz mumkin.
 
3. MA'LUMOTLARINGIZNI QAYTA QAYTA QILISHDA BIZ QAYSI HUQUQIY ASOSLARGA TAYANIYMIZ?
 
Qisqasi: Biz sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni faqat zarur deb hisoblaganimizda va qonuniy sabablarga ko'ra (ya'ni, huquqiy asos) buni amaldagi qonunchilikka muvofiq amalga oshirish, masalan, sizning roziligingiz, qonunlarga rioya qilish, sizga kirish yoki xizmatlarni taqdim etish bajarish bizning shartnoma majburiyatlarimiz, sizning huquqlaringizni himoya qilish yoki bajarish bizning qonuniy biznes manfaatlarimiz.
 
Agar siz Evropa Ittifoqi yoki Buyuk Britaniyada joylashgan bo'lsangiz, ushbu bo'lim sizga tegishli.
 
Umumiy maʼlumotlarni himoya qilish toʻgʻrisidagi reglament (GDPR) va Buyuk Britaniya GDPR shaxsiy maʼlumotlaringizni qayta ishlash uchun biz tayanadigan amaldagi qonuniy asoslarni tushuntirishimizni talab qiladi. Shunday qilib, biz sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni qayta ishlash uchun quyidagi qonuniy asoslarga tayanishimiz mumkin:
  • Rozilik. Agar bizga ruxsat bergan bo'lsangiz, ma'lumotlaringizni qayta ishlashimiz mumkin (ya'ni, roziligingiz) shaxsiy ma'lumotlaringizdan muayyan maqsadda foydalanishga. Istalgan vaqtda roziligingizni qaytarib olishingiz mumkin. bosing Bu yerga Qo'shimcha ma'lumot olish uchun.
  • Shartnomaning bajarilishi. Biz sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni zarur deb hisoblaganimizda qayta ishlashimiz mumkin bajarish sizga nisbatan shartnoma majburiyatlarimiz, shu jumladan Xizmatlarimizni taqdim etish yoki siz bilan shartnoma tuzishdan oldin sizning iltimosingiz bo'yicha.
  • Yuridik majburiyatlar. Huquqni muhofaza qilish organi yoki nazorat qiluvchi organ bilan hamkorlik qilish, qonuniy huquqlarimizni amalga oshirish yoki himoya qilish kabi qonuniy majburiyatlarimizni bajarish uchun zarur deb hisoblagan holda maʼlumotlaringizni qayta ishlashimiz yoki maʼlumotlaringizni biz ishtirok etayotgan sud jarayonida dalil sifatida oshkor qilishimiz mumkin. jalb qilingan.
  • Hayotiy manfaatlar. Biz sizning hayotiy manfaatlaringiz yoki uchinchi tomonning hayotiy manfaatlarini, masalan, har qanday shaxsning xavfsizligiga potentsial tahdidlar bilan bog'liq vaziyatlarni himoya qilish uchun zarur deb hisoblagan holda ma'lumotlaringizni qayta ishlashimiz mumkin.
 
Agar siz Kanadada bo'lsangiz, ushbu bo'lim sizga tegishli.
 
Agar bizga aniq ruxsat bergan bo'lsangiz, ma'lumotlaringizni qayta ishlashimiz mumkin (ya'ni, roziligingiz) shaxsiy ma'lumotlaringizdan ma'lum bir maqsadda yoki sizning ruxsatingiz haqida xulosa chiqarish mumkin bo'lgan holatlarda foydalanish uchun (ya'ni, nazarda tutilgan rozilik). Istalgan vaqtda roziligingizni qaytarib olishingiz mumkin. bosing Bu yerga Qo'shimcha ma'lumot olish uchun.
 
Ba'zi istisno hollarda, amaldagi qonunchilikka muvofiq, sizning ruxsatingizsiz ma'lumotlaringizni qayta ishlashimizga qonuniy ruxsat berilishi mumkin, jumladan, masalan:
  • Agar yig'ish aniq shaxsning manfaatlariga mos keladigan bo'lsa va rozilikni o'z vaqtida olish mumkin bo'lmasa
  • Tekshiruv va firibgarlikni aniqlash va oldini olish uchun
  • Tadbirkorlik operatsiyalari uchun ma'lum shartlar bajarilishi sharti bilan
  • Agar u guvohning bayonotida bo'lsa va sug'urta da'vosini baholash, qayta ishlash yoki hal qilish uchun yig'ish zarur bo'lsa
  • Jabrlangan, kasal yoki vafot etgan shaxslarni aniqlash va yaqin qarindoshlar bilan muloqot qilish uchun
  • Agar shaxs moliyaviy zo'ravonlik qurboni bo'lgan, bo'lgan yoki bo'lishi mumkinligiga ishonish uchun asosli asoslarimiz bo'lsa
  • Agar to'plash va rozilik bilan foydalanish ma'lumotlarning mavjudligi yoki to'g'riligiga putur etkazsa va to'plash Kanada yoki viloyat qonunlarining buzilishi yoki kelishuvning buzilishini tekshirish bilan bog'liq maqsadlar uchun oqilona bo'lsa
  • Agar oshkor qilish chaqiruv qog'ozi, order, sud buyrug'i yoki sudning yozuvlarni tayyorlash bilan bog'liq qoidalariga rioya qilish uchun zarur bo'lsa
  • Agar u jismoniy shaxs tomonidan o'z faoliyati, biznesi yoki kasbi davomida ishlab chiqarilgan bo'lsa va to'plash ma'lumot ishlab chiqarilgan maqsadlarga mos keladigan bo'lsa
  • Agar to'plam faqat jurnalistik, badiiy yoki adabiy maqsadlar uchun bo'lsa
  • Agar ma'lumotlar hamma uchun ochiq bo'lsa va nizomda ko'rsatilgan bo'lsa
 
4. SHAXSIY MA'LUMOTLARINGIZNI QACHON VA KIMLAR BILAN BULAMAMIZ?
 
Qisqasi: Biz ushbu bo'limda va/yoki quyidagilar bilan tavsiflangan muayyan vaziyatlarda ma'lumot almashishimiz mumkin uchinchi shaxslar.
 
We Shaxsiy ma'lumotlaringizni quyidagi holatlarda baham ko'rish kerak bo'lishi mumkin:
  • Biznes o'tkazmalari. Biz har qanday qo'shilish, kompaniya aktivlarini sotish, moliyalashtirish yoki biznesimizning hammasini yoki bir qismini sotib olish bilan bog'liq yoki muzokaralar paytida biz sizning ma'lumotlaringizni boshqa kompaniyaga almashishimiz yoki uzatishimiz mumkin.
 
5. SIZNING MA'LUMOTLARINGIZNI QANCHA KO'P SAKLAMIZ?
 
Qisqasi: Biz sizning ma'lumotlaringizni kerak bo'lganda saqlaymiz bajarish agar qonunda boshqacha tartib nazarda tutilgan bo'lmasa, ushbu maxfiylik xabarida ko'rsatilgan maqsadlar.
 
Biz sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni faqat ushbu maxfiylik eslatmasida ko'rsatilgan maqsadlar uchun zarur bo'lgan vaqt davomida saqlaymiz, agar qonun tomonidan uzoqroq saqlash muddati talab qilinmasa yoki ruxsat etilmasa (masalan, soliq, buxgalteriya hisobi yoki boshqa qonuniy talablar). Ushbu bildirishnomadagi hech qanday maqsad shaxsiy ma'lumotlaringizni belgilangan muddatdan uzoqroq saqlashimizni talab qilmaydi 2 yil.
 
Agar shaxsiy maʼlumotlaringizni qayta ishlashga qonuniy biznesimiz kerak boʻlmasa, biz yo oʻchirib tashlaymiz yoki anonimlashtirish Bunday ma'lumotlar yoki, agar buning iloji bo'lmasa (masalan, shaxsiy ma'lumotlaringiz zaxira arxivlarida saqlanganligi sababli), biz sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni xavfsiz tarzda saqlaymiz va uni o'chirish mumkin bo'lgunga qadar har qanday keyingi ishlov berishdan ajratamiz.
 
6. SIZNING MA'LUMOTINGIZNI QANDAY XAVFSIZLIKDA saqlaymiz?
 
Qisqasi: Biz sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni tizim orqali himoya qilishni maqsad qilganmiz tashkiliy va texnik xavfsizlik choralari.
 
Biz tegishli va oqilona texnik va amalga oshirdik tashkiliy biz ishlov beradigan har qanday shaxsiy ma'lumotlarning xavfsizligini himoya qilish uchun mo'ljallangan xavfsizlik choralari. Biroq, bizning himoya choralarimiz va ma'lumotlaringizni himoya qilish bo'yicha harakatlarimizga qaramay, Internet orqali hech qanday elektron uzatish yoki axborotni saqlash texnologiyasi 100% xavfsiz bo'lishi kafolatlanmaydi, shuning uchun biz xakerlar, kiber jinoyatchilar yoki boshqa ruxsatsiz uchinchi shaxslar bizning xavfsizligimizni mag'lub eta olmaydi va ma'lumotlaringizni noto'g'ri to'plash, kirish, o'g'irlash yoki o'zgartirishga qodir emas. Garchi biz sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni himoya qilish uchun qo'limizdan kelganini qilsak ham, shaxsiy ma'lumotlarni Xizmatlarimizdan va xizmatlardan uzatish sizning xavf-xataringizga bog'liq. Xizmatlarga faqat xavfsiz muhitda kirishingiz kerak.
 
7. Voyaga etmaganlardan ma'lumot yig'amizmi?
 
Qisqasi: Biz bila turib 18 yoshgacha bo'lgan bolalardan ma'lumotlar yig'maymiz yoki ularga ma'lumot bermaymiz.
 
Biz 18 yoshgacha bo'lgan bolalardan ataylab ma'lumot so'ramaymiz yoki sotmaymiz. Xizmatlardan foydalanish orqali siz kamida 18 yoshda ekanligingizni yoki bunday voyaga etmaganning ota-onasi yoki homiysi ekanligingizni bildirasiz va bunday voyaga etmagan qaramog'idagi shaxslarning Xizmatlardan foydalanishiga rozilik bildirasiz. Agar biz 18 yoshdan kichik bo'lgan foydalanuvchilarning shaxsiy ma'lumotlari to'planganligini bilsak, biz hisobni o'chirib qo'yamiz va bunday ma'lumotlarni qaydlarimizdan zudlik bilan o'chirish uchun tegishli choralarni ko'ramiz. Agar siz 18 yoshgacha bo'lgan bolalardan to'plangan ma'lumotlardan xabardor bo'lsangiz, iltimos biz bilan bog'laning morsun@morsunled.com.
 
8. SIZNING XUSUSIYLIK HUQUQLARI QANDAY?
 
Qisqasi: Ba'zi hududlarda, masalan Yevropa iqtisodiy hududi (EEA), Buyuk Britaniya (Buyuk Britaniya) va Kanada, sizning shaxsiy ma'lumotlaringizga ko'proq kirish va nazorat qilish imkonini beruvchi huquqlarga egasiz. Hisobingizni istalgan vaqtda ko'rib chiqishingiz, o'zgartirishingiz yoki bekor qilishingiz mumkin.
 
Ba'zi hududlarda (masalan EEA, Buyuk Britaniya va Kanada), siz amaldagi maʼlumotlarni himoya qilish qonunlariga muvofiq muayyan huquqlarga egasiz. Bularga (i) kirishni so'rash va shaxsiy ma'lumotlaringizning nusxasini olish, (ii) tuzatish yoki o'chirishni talab qilish; (iii) shaxsiy ma'lumotlaringizga ishlov berishni cheklash; va (iv) agar mavjud bo'lsa, ma'lumotlarni ko'chirish. Muayyan holatlarda siz shaxsiy ma'lumotlaringizga ishlov berishga e'tiroz bildirish huquqiga ham ega bo'lishingiz mumkin. Bo'limda ko'rsatilgan aloqa ma'lumotlaridan foydalanib, biz bilan bog'lanish orqali bunday so'rovni amalga oshirishingiz mumkin "Ushbu bildirishnoma haqida qanday qilib biz bilan bog'lanishingiz mumkin?" Quyida.
 
Biz har qanday so'rov bo'yicha amaldagi ma'lumotlarni himoya qilish qonunlariga muvofiq ko'rib chiqamiz va harakat qilamiz.
 
Agar siz EEA yoki Buyuk Britaniyada bo'lsangiz va biz sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni noqonuniy qayta ishlayotganimizga ishonsangiz, ma'lumotlarni himoya qilish bo'yicha mahalliy nazorat organiga ham shikoyat qilish huquqiga egasiz. Ularning aloqa ma’lumotlarini bu yerda topishingiz mumkin: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.
 
Agar siz Shveytsariyada bo'lsangiz, ma'lumotlarni himoya qilish organlari bilan bog'lanish ma'lumotlarini bu yerda topishingiz mumkin: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.
 
Roziligingizni qaytarib olish: Agar biz sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni qayta ishlashga roziligingizga tayansak, amaldagi qonunchilikka qarab aniq va/yoki bilvosita rozilik bo'lishi mumkin, roziligingizni istalgan vaqtda qaytarib olish huquqiga egasiz. Siz istalgan vaqtda bo'limda ko'rsatilgan aloqa ma'lumotlari orqali biz bilan bog'lanish orqali roziligingizni qaytarib olishingiz mumkin "Ushbu bildirishnoma haqida qanday qilib biz bilan bog'lanishingiz mumkin?" ostida.
 
Biroq, shuni yodda tutingki, bu uni qaytarib olishdan oldin qayta ishlashning qonuniyligiga ta'sir qilmaydi amaldagi qonunchilik ruxsat berganida, roziligidan tashqari qonuniy qayta ishlash asoslariga tayangan holda shaxsiy ma'lumotlaringizni qayta ishlashga ta'sir qiladimi?
 
Marketing va reklama kommunikatsiyalaridan voz kechish: Siz istalgan vaqtda marketing va reklama kommunikatsiyalarimiz obunasini bekor qilishingiz mumkin javob berish “TOʻXT” yoki “OBUNA BERISH” biz yuboradigan SMS-xabarlarga, yoki bo'limda keltirilgan ma'lumotlardan foydalangan holda biz bilan bog'lanish orqali "Ushbu bildirishnoma haqida qanday qilib biz bilan bog'lanishingiz mumkin?" quyida. Keyin siz marketing ro'yxatidan o'chiriladi. Shunga qaramay, biz siz bilan aloqada bo'lishimiz mumkin - masalan, hisobingizni boshqarish va undan foydalanish, xizmat so'rovlariga javob berish yoki boshqa marketing bo'lmagan maqsadlarda sizga xizmat bilan bog'liq xabarlarni yuborish.
 
Maxfiylik huquqlaringiz haqida savollaringiz yoki sharhlaringiz bo'lsa, bizga elektron pochta orqali yuborishingiz mumkin morsun@morsunled.com.
 
9. QO'YILMAYDIGAN XUSUSIYATLARNI NAZORAT
 
Aksariyat veb-brauzerlar va ba'zi mobil operatsion tizimlar va mobil ilovalar Do-Not-Track ("DNT") xususiyat yoki sozlamani siz oʻzingizning shaxsiy maʼlumotlaringizni koʻrib chiqishingiz haqidagi maʼlumotlar kuzatilmasligi va yigʻilmasligini bildirish uchun faollashtirishingiz mumkin. Ushbu bosqichda yagona texnologiya standarti yo'q tan olish va DNT signallarini amalga oshirish bo'ldi yakunlandi. Shunday qilib, biz hozirda DNT brauzer signallariga yoki sizning tanlovingizni onlayn kuzatilmasligini avtomatik ravishda bildiradigan boshqa mexanizmlarga javob bermaymiz. Agar biz kelajakda amal qilishimiz kerak bo'lgan onlayn kuzatuv standarti qabul qilinsa, biz sizga ushbu maxfiylik eslatmasining qayta ko'rib chiqilgan versiyasida ushbu amaliyot haqida xabar beramiz.
 
10. KALIFORNIYA RESIDENTLARI MAXSUS MA'LUMOT UChUN HUQUQLARGA EKANMI?
 
Qisqasi: Ha, agar siz Kaliforniya shtatining rezidenti bo'lsangiz, sizga shaxsiy ma'lumotlaringizga kirish bo'yicha aniq huquqlar beriladi.
 
Kaliforniya Fuqarolik kodeksining 1798.83 bo'limi, shuningdek, nomi bilan ham tanilgan "Nurni porlash" qonun, Kaliforniya aholisi bo'lgan foydalanuvchilarimiz bizdan yiliga bir marta va bizdan to'g'ridan-to'g'ri marketing maqsadlarida uchinchi shaxslarga oshkor qilgan shaxsiy ma'lumotlar toifalari (agar mavjud bo'lsa) haqidagi ma'lumotlarni hamda barcha ma'lumotlarning nomlari va manzillarini so'rash va olish imkonini beradi. o'tgan kalendar yilida shaxsiy ma'lumotlarni baham ko'rgan uchinchi shaxslar. Agar siz Kaliforniya shtatida yashovchi bo'lsangiz va bunday so'rovni yubormoqchi bo'lsangiz, iltimos, quyida ko'rsatilgan aloqa ma'lumotlari orqali so'rovingizni yozma ravishda bizga yuboring.
 
Agar siz 18 yoshdan kichik bo'lsangiz, Kaliforniyada istiqomat qilsangiz va Xizmatlarda ro'yxatdan o'tgan hisob qaydnomangiz bo'lsa, siz xizmatlarda ochiq joylashtirgan keraksiz ma'lumotlarni olib tashlashni talab qilish huquqiga egasiz. Bunday maʼlumotlarni oʻchirishni soʻrash uchun quyida keltirilgan aloqa maʼlumotlari orqali biz bilan bogʻlaning va hisobingiz bilan bogʻliq elektron pochta manzili va Kaliforniyada istiqomat qilayotganingiz haqidagi bayonotni kiriting. Biz maʼlumotlarning Xizmatlarda ochiq koʻrsatilmasligiga ishonch hosil qilamiz, lekin shuni yodda tutingki, maʼlumotlar bizning barcha tizimlarimizdan toʻliq yoki toʻliq oʻchirilmasligi mumkin (masalan,, zaxira nusxalari va boshqalar).
 
Aloqa
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • Elektron pochta manzili: morsun@morsunled.com
  • Telefon: 0086-020-36089038
  • Manzil: 2-qavat, Guanchjou, Baiyun tumani, Shijing, Shijing, №10 Rongxi sanoat ko'chasi
Morsun 2012-2020 © Barcha huquqlar himoyalangan.    UEESHOP tomonidan quvvatlanadi
Morsun Technology ning etakchi ishlab chiqaruvchilardan biri hisoblanadi Jeep Wrangler Xitoyda faralar.
Boshqa tillar: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led